Gastenboek

Het gastenboek staat op Google. Heel fijn als je daar een berichtje en een waardering wilt achterlaten, alvast bedankt!

Loes Dekker Kraamzorg
5.0
Gebaseerd op 42 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Lees hieronder ons archief van het website gastenboek tot 31-12-2022:

Rixt van Ingen
27/12/2021
Lieve Loes,
Bij de kennismaking voelde het al direct goed en het was zo fijn dat je ook de tijd nam om vooraf kennis te maken met onze dochters.
Tijdens de kraamweek keken we elke ochtend uit naar je komst. Je was altijd vrolijk, nam overal de tijd voor, zorgde uitstekend voor ons en alles was gedaan zonder dat we ergens om hoefden te vragen. Koekjes bakken, spelletjes doen met onze dochters, elke dag eten koken en oog voor wat wij nodig hadden. Ook als je naar huis was en we ergens mee zaten konden we nog op je rekenen en regelden je direct alles voor ons.We kijken terug op een hele bijzondere en mooie tijd! Je bent een topper en we missen je enorm!
Bedankt voor alles.
Liefs Daan, Rixt, Julia, Sofie en Noud

Mandy
28/04/2021

Lieve Loes,

Wat ben je toch een topper.
Wat waren we blij dat je bij onze 2e zoon ook kon komen kramen.
Je bent super goed in je werk.
Ik hoefde niks te vragen alles was al gedaan.
Het huishouden het gezin draaiende houden en elke avond heerlijk eten echt fantastisch.
Je bent altijd vrolijk niks is te gek en zo makkelijk in omgang.
Je verstaat je vak ontzettend goed.
Je bent heel kundig en voelt dingen goed aan. Stap voor stap neem je het gezin mee in het leren omgaan met de nieuwe gezinssituatie. We willen je ontzettend bedanken voor al je hulp.

Groetjes Rick, Mandy Quin en Liam.

Berdine
23/11/2020

Hi Loes,

Afgelopen september ben je bij ons geweest om te kramen bij ons eerste kindje. We vonden het zelf best spannend met zo’n klein mannetje. We zijn dan ook enorm blij dat jij er was en we hadden ons niet beter kunnen wensen!

Dankzij jou hebben we een ontzettend fijne kraamtijd gehad en veel van je geleerd. Je bent een echte doorpakker, erg behulpzaam en ook gewoon ontzettend lief. Niets is te gek en het voelde allemaal zo vertrouwd met jou. Topper!

Liefs van ons

Kelly
02/08/2020

Wat hebben we een geweldige kraamweek gehad dankzij Loes! Kon ze maar voor altijd blijven..

Loes heeft ons een week lang volledig ontzorgd op een enorm fijne manier. Ze voelt perfect aan wat nodig is, zonder ook maar iets te vragen. Alles was gewoon top. De snelle hulp bij de thuisbevalling, de fijne tips, ongedwongen sfeer, heeeerlijke fruitcreaties, ontbijtjes, gezelligheid, een superfris huis. Loes is een enorm harde werker, maar creëert daarnaast ook veel rust in huis. Onze dochter van 2 was ook helemaal gek op haar. Zo bijzonder hoe ze ons gezin draaiende heeft gehouden, alsof alles vanzelfsprekend was. We bewonderen echt de manier waarop ze haar werk doet.

We hadden geen betere kraamzorg durven wensen!

Marcha
18/08/2019
Met een rugzak vol mooie herinneringen aan afgelopen week en stiekem wel een beetje met pijn in ons hart hebben wij Loes uitgezwaaid.
Wat hebben wij een heerlijke week gehad!Je hoeft Loes niets te vragen, deze topper ziet wat er nodig is!

Van zorg van moeder en pasgeboren baby tot vader en trotse zus, iedereen wordt gezien en verzorgd.

Het huis op orde, de gezelligheid en alle tips die je ons hebt gegeven; wij gaan je missen Loes!

Sandra
28/07/2019
Wat hebben wij genoten van onze kraamtijd! Loes is een schat van een vrouw met heel veel ervaring ze legt alles heel goed en rustig uit en zorgt ervoor dat je je nergens druk over hoeft te maken ook met onze dochter Lynn is ze super lief !
Ik zou Loes bij iedereen willen aanbevelen!
Auke, Sylvia en Lars
13/07/2019
We hebben een ontzettende fijne kraamweek met Loes achter de rug. Loes heeft ons goed op weg geholpen met de zorg voor ons eerste kindje. Rare vragen waren er niet, ze had op alles een antwoord. Naast de goede zorg voor Lars en beide ouders, is Loes ook een fijn mens om om je heen te hebben. Wij hebben genoten van deze week en hadden graag nog een paar dagen extra genoten van Loes. Wij raden Loes zeker aan iedereen aan!
Groet Auke, Sylvia en Lars.
Roos-Anne, Pieter, Pelle, Diede & Minke
09/05/2019
Als er een verkiezing zou zijn voor dé kraamverzorgster die super zorgt voor ervaren ouders, twee jonge kindjes en uiteraard de nieuwste aanwinst van het gezin, dan zouden wij met z’n vijven stemmen op Loes! Wat een geweldige week, van geboorte tot afsluiting! Loes is razendsnel, zorgt voor een goede sfeer, heeft oog voor alle gezinsleden, denkt mee tot aan de traktatie voor de kinderopvang en is bovenal een fijn mens! Als er bij ons nog een vierde komt dan weten we wie wij gaan bellen! Dankjewel Loes!!!
Marjon
25/04/2019
Loes is echt een topper! Het was heel fijn om haar om ons heen te hebben na de geboorte van ons eerste kindje. Ze zorgde iedere dag super goed voor ons alle drie. Vanaf het eerste moment voelde het heel vertrouwd. Ze heeft ons alle basics geleerd, waardoor we het vervolgens met zelfvertrouwen zelf konden doen. Ook aan haar tips voor de periode na de kraamtijd hebben we veel gehad. Loes voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden. Regelmatig peilde ze dat ook weer even bij ons. Voor ons was het heel prettig dat ze de beschikbare tijd lekker flexibel kon inzetten, waardoor wij optimaal hebben kunnen genieten van haar aanwezigheid.
Björn, Iris en Siem Zwagerman
02/04/2019
Onze eerste kraamweek was door een ziekenhuis opname niet precies wat we ervan verwacht hadden, maar Loes, wat heb jij dat dubbel en dwars goed gemaakt toen we weer thuis waren. Ook voor jou was het een onverwachte start, maar desondanks ben je de hele week bij ons gebleven, super fijn! Loes heeft ons veel geleerd, maar vooral om bij ons eigen gevoel te blijven. Daarin heeft ze ons gesteund en voelden wij ons gehoord, zeker omdat er in zo’n week toch ook een hoop onzekerheden bij komen kijken, vooral bij een eerste kind. Ik ben soms enorm eigenwijs, maar jij gelukkig ook, waardoor ik toch aan mijn rust kwam en beter om mezelf ging denken. Heerlijke broodjes, fruithappen en gezellige uitstapjes behoorden tot de orde van de dag, de laatste wandeling voelde alsof ik die met een vriendin maakte. Onwijs bedankt voor al je lieve woorden en je hulp, je bent een topper! Veel liefs, Björn, Iris en Siem Zwagerman
Sarita
01/11/2018
Na een razendsnelle, maar indrukwekkende stuitbevalling mochten we gelukkig dezelfde dag richting huis. En daar was jij, om 19.30 uur kwam je eventjes twee uurtjes helpen met opstarten. Zo fijn, want zo met ons eerste kindje waren we beland in een onbekende rollercoaster. En we hadden ons geen betere, leukere, lievere kraamverzorgster kunnen voorstellen. Je zorgde dat het huishouden lekker doorliep, even een schoon bed, lege vaatwasser, gezellige fruithapjes, zelfs het avondeten stond klaar. Wat een luxe! Maar lieve Loes, je was vooral onze houvast. Onze gesprekken ’s ochtends op bed zal ik nooit vergeten. Even ons momentje. Je gaf de kracht en het vertrouwen dat we het redden, ook zonder jou. Iets wat ik mij toen totaal niet kon voorstellen. Je voelde feilloos aan dat ik nog wat moeite had met landen en gaf de steun die ik nodig had. Ik kan haast niet in woorden omschrijven wat voor bijzondere week we hebben gehad, mede dankzij jou.
Liefs, Daan & Sarita, en een dikke kus van Loua
Jantien
05/09/2018

Lieve Loes,

Wat ben jij een topper! Wij hebben een heerlijke week gehad door jouw. Je bent enthousiast, lief, verzorgend en geeft alles voor je vak. Jij zorgde ervoor dat ik me nergens druk over hoefde te maken.

Wat een geluk dat jij bij ons was ingedeeld. Nogmaals bedankt, ook namens Guus, Jitse en natuurlijk Gijs.

Mariska
05/09/2018
Loes is niet alleen mn beste vriendin maar ook de beste kraamverzorgster!
Uiteraard voelde ik me erg op mn gemak en genoten we samen van deze bijzondere kraamweek, Want hoe mooi is het dat je beste vriendin deze bijzondere tijd met je mee kan maken.
Loes, ik raad je zeker aan om jou als kraamverzorgster te mogen hebben bij andere!Heel veel succes en werkplezier die nog komen gaat! Xxx Mariska

Mark en Anne
05/09/2018
Vooraf hadden we nooit kunnen hopen op zo’n fijne Kraam week. Onze wens was een relaxte kraam week en samen volop kunnen genieten van Saar. Dat is meer dan gelukt. Je hebt ons heerlijk verwend en we hebben samen veel gelachen. Het is wonderlijk hoe snel jou aanwezigheid vertrouwd voelde. We hebben veel van je mogen leren maar je gaf ons ook de ruimte ons eigen aanpak te ontdekken en ons gevoel te volgen.
Wat fijn dat we zelfs na de Kraam week nog terecht konden met vragen.
Je hebt ons een onvergetelijke week gegeven met ons eerste kindje.
We weten je te vinden in de toekomst.
Liefs Anne, Mark en Saar
Marlinda
28/02/2018

Lieve Loes

Vanaf het eerste moment dat wij elkaar zagen, hadden we gelijk een klik. Wat was ik blij dat je kon komen kramen toen ons meisje een maand eerder werd geboren!

De betrokkenheid die je toonde in de dagen vooraf aan de bevalling waarderen wij enorm. Net zoals jouw luisterend oor en oprechte interesse in ons allemaal tijdens de kraamweek. Iedere dag werkte je keihard om het huis schoon te houden en ook bereidde je heerlijke gerechten voor zodat wij niet meer hoefde te koken. En dan die verrukkelijke fruit creaties…

Het allerbelangrijkste waar jij voor zorgde was een hele ontspannen sfeer waarin wij af en toe heel hard hebben gelachen. Heerlijk was dat! Alles kon gezegd worden (daar vroeg jij ook naar) en ook serieuze gesprekken ging jij met ons aan. Je bent een kanjer en hebt ons een fantastische kraamweek bezorgt!!!

Bedankt voor alles Loes! En als er toch ooit een derde kindje komt, dan ben jij de eerste die we bellen :-)

Veel liefs

Elroy, Marlinda
Luna en Lenthe

Laura
20/01/2018

Lieve Loes

Voor de 2e keer kwam je bij mij kramen…

Eerst bij Puck (28-07-2014) heerlijke dagen gehad, en mij als kersverse moeder wegwijs gemaakt in alles.
Heerlijk om zo te mogen beginnen, zo relaxed en fijn.
Daarna een speciale band met je gekregen, op kraambezoek geweest bij jou kindjes en een mooie wens voor ze mogen schrijven voor aan de wensboom(Met Liefde)!
Op 10-10-2017 Sterre geboren en oh wat heerlijk dat je savonds nog even kwam opstarten om de boel weer even up to date te maken.
Deze keer het echt ervaren als een week van bijkomen en dus genieten en mega verwend worden.
Een heerlijk schoon huis, wasmand leeg, heerlijke drankjes en hapjes voorgeschoteld krijgen en ook nog eens de volle aandacht voor Puck van 3 jaar.
Weetje Loes niemand kan jou evenaren want je bent gewoon een geweldige Kraamhulp & ook nog eens Vriendin!!!
Die willen wij voor geen goud meer missen!
Ik hoop dat nog heel veel gezinnen kunnen genieten van jou aanwezigheid en hulp.

Heel veel liefs en een dikke knuffel.

Laura (&Djuri, Puck & Sterre)

Marnix & Debbie Daanen
03/01/2018
Lieve Loes,
Wat was jij een kadootje toen je 10 jaar geleden na de geboorte van Alissa bij ons kwam.
Ik was zo onzeker en onrustig, maar jij stelde gerust, hielp kordaat bij alles en daardoor werd t een prachtige week, waaraan we nog altijd terug denken met een grote glimlach!
Alles in huis liep op rolletjes…bij Loes voel je je écht een prinses. Een topper!
Een mooiere start hadden we niet kunnen hebben als gezinnetje!
Groetjes van Debbie
Tim en Linda Blankendaal
10/10/2017
Wij hebben super van onze kraamwerk genoten, mede dankzij Loes. Wij zijn 18 september 2017 trotse ouders geworden van onze dochter Vayenn. De klik met Loes was er meteen, zo’n entrhousiaste meid met veel kennis en ervaring. Wat een verwennerij elke dag weer, van verse smoothies tot een luxe gedekte tafel op zondag ochtend. Jeetje, wij hadden niet beter kunnen wensen. Loes, bedankt topper en we zien je heel graag terug mocht het zo zijn in de toekomst. Liefs Tim, Lin en Vayenn
Annemarie Grooteman
18/09/2017

Voor de 2e keer mochten wij in de kraamweek genieten van de geweldige hulp van jou, voor onze dochter Siënna! Het was een heerlijke week die veel te snel voorbij was! Ian vond het super leuk om jou te helpen met de “klusjes” en hij mist je lekkere toetjes ;-) Super bedankt, onze kraamweek was top!!

Groetjes xxx Wouter, Annemarie, Ian & Siënna

Roos Muis
16/09/2016
Lieve Loes,
Wat ben jij een kanjer zeg! Je hebt super goed voor ons allemaal gezorgd en wel tientallen boekjes voorgelezen aan Gijs. Je was het zonnetje in huis en zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep.
Bedankt voor alle gezelligheid en goede zorgen!Liefs Dave, Roos, Gijs en Pelle

Familie Leurs
13/09/2016
Voor ons was je onmisbaar in de kraamweek. Wat ontzettend blij zijn wij geweest met jouw hulp. Je voelt feilloos aan wat wij nodig hadden. Je bent een gezellige dame. Je bent ontzettend lief geweest voor onze kindjes. Je maakt de heerlijkste fruit- en groente gerechten en ons huis was spik en span.
Wij kunnen jou aan iedereen aanbevelen!
Door jou kan ik met plezier terugkijken op mijn kraamweek. Nogmaals bedankt!
Diane Tol-Molenaar
06/09/2016
Lieve Loes,
Wat was het fijn dat je op 1 augustus bij de geboorte van onze dochter kon zijn! En daarna weer die hele mooie kraamtijd was je erbij. Bij onze eerste was je er ook om ons te helpen en we waren zo blij met jou, dat we nu bij de 2e zwangerschap ons weer bij jou hadden aangemeld. Ook deze keer krijg je wederom van ons een 10! We werden door jou heerlijk verzorgd en ontzegd! Precies zoals je van een kraam week verwacht! Bedankt voor alle goede zorgen! Mocht er ooit een 3e komen hopen we je weer te zien! Loes je bent een topper en een kei in je vak! Liefs Jan, Diane, Jay en Kate Tol
Terry, Eveliene en Sophie
27/07/2016

Beste Loes,

Super bedankt voor al jou hulp in onze kraamweek. je hebt ons super goed geholpen na een wat lastige en emotionele bevalling in het ziekenhuis. het was ook erg fijn dat je zo dichtbij woont en dat je daarom lekker met de fiets naar ons toe kon komen :) Super veel gedaan in huis en in de middag de lekkere fruit hapjes, daar waren we alle 2 dol op! We hebben heel erg veel goede tips en adviezen gehad van jou. Als we ooit voor een 2de gaan dan vragen we je al in maand 2 van de zwangerschap ;) Ook fijn dat we na de kraamweek ook nog bij jou konden aankloppen voor vragen over verschillende zaken. We komen je vast nog een aantal keer tegen in de winkel! wederom enorm bedankt voor je super inzet en positiviteit.

Groetjes,

Terry, Eveliene en Sophie

PS: de lasagne was ook heerlijk!

Linde, Gert Jan en Trieneke
24/06/2016

Lieve Loes,

Wat hebben we een fijne week gehad met jouw zorg voor ons. Als we iets bedachten had jij het al gedaan. Met je enorme lading positieve energie was je een van de zonnetjes in huis en we hadden je niet willen missen.

Wie weet, als er een tweede komt… :-) We zouden je sowieso iedereen aanbevelen.

Veel liefs,
Linde, Gert Jan en Trieneke

Pascalle
08/06/2016

Lieve Loes.

Wat ben je weer een topper geweest in de kraam week met Luna, ook met Myrthe had ik prachtige dagen met jou in me buurt.
Een stil zitter dat ben je zeker niet,  echt elke dag me huis spik en span. En niks was jou teveel.
En dan ook nog de zorg die je gaf aan Myrthe en me hondje Snowy.  Myrthe heeft zelfs na die mooie dagen met jou, nog dagen bij het raam gestaan om te kijken of je kwam, of ze begon je te roepen.
Gelukig had je ook nog tijd voor een gezellig praatje, de dagen waren super gezellig en leerzaam met je.
Echt je bent een topper in je vak , en ik zal je ook bij een ieder ander aanraden.
Heel veel liefs,
Pascalle, Myrthe, Luna en Snowy.

Rick,Pauline,Saar en Luuk
12/05/2016
Loes heeft bij beide kindjes bij ons gekraamd en geen moment spijt gehad dat ik haar heb gebeld op advies van meerdere vriendinnen. Wat een topper die Loes! Een harde werker,lief voor de kindjes en heel goed in dr vak! Ze maakt ze lekkerste fruitcoctails en je wordt echt in de watten gelegd! Lieve Oess bedankt voor alles! Liefs van ons!
Marloes Wolthuis-Lutgerhorst
14/04/2016
Loes was bij ons voor de tweede keer als kraamverzorgster en wederom was de kraamtijd met Loes erg fijn.
Loes heeft uitstekend voor mij, de baby en mijn zoontje van bijna 2 gezorgd. Daarnaast is Loes ook nog eens supergezellig en aangenaam gezelschap. Loes bedankt voor de goede zorg en leuke tijd!
Rosie, Danny en baby Jules
09/03/2016
Wat een fijne week hebben we met jou gehad Loes! Je bent zo’n heerlijk lieve positieve vrouw! Je hebt ons super goed geholpen! Dikke kus Rosie, Danny en baby Jules! Ps we gaan je zeker aanbevelen :) xxx
Jeroen, Floortje, Vin & Mel
29/02/2016

Lieve Loes,

Via ons schoonzusje hebben we jou leren kennen en daar zijn we nog steeds heel blij mee! Je was een fantastische steun tijdens de bevalling en hebt gezorgd voor een zorgeloze en vooral gezellige kraamweek. Jouw hulp, advies en heerlijke fruitcocktails waren top!
Je weet van aanpakken en wordt door Vin dan ook herinnerd als de ” Loes die gaat opruimen!” ;-)
Nogmaals super bedankt voor je hulp, goede adviezen en gezelligheid!
Wij zullen je bij iedereen aanbevelen!

Liefs Jeroen, Floortje, Vin & Mel

Frank, Marlon, Thom en Kaj
24/02/2016

Lieve Loes, meteen bij de kennismaking was het gevoel goed en wat vonden wij het fijn dat jij op 3-2-2016 om 06.00 uur bij ons binnen kwam lopen en Kaj geboren kon zien worden. Gelukkig hadden we net op tijd gebeld! We hebben een heerlijke kraamweek gehad! Wat een topper ben jij en je hebt er een fan bij, Thom vroeg nadat je weg was nog een paar dagen “waar is Loes”! Super bedankt voor je goede zorgen ik heb enorm genoten van mijn kraamweek!

Veel liefs van ons!

Ilse, Martijn, Dion en Jordin
31/01/2016

Lieve Loes,

Weer even berichtje van ons in je gastenboek.
Wat waren wij weer ontzettend blij om jou weer in ons gezin te hebben.
Heel bijzonder.
Bij de eerste die op zich liet wachten maar uit eindelijk snel ter wereld kwam en nu nu de 2e ook die eerder kwam dan dat we dachten en met een nog snellere bevalling kwam.
Blij waren we dat we jou avondje eten thuis ook nog niet eens afpakten die dag ????
Heel erg bedankt dat je voor ons eerder wilde komen.
Weinig mensen zullen dat zomaar doen denk ik zomaar.
Je bent een lief, bijzonder en warm mens.
Bedankt dat je in ons leven bent gekomen.
Weer mooie herinneringen erbij gekregen.

Liefs van ons viertjes

Angela da silva ferreira – tijm
11/10/2015
Super week gehad met loes. Echt een onwijs goede ervaring in een moeilijke tijd. Er komt zoveel op je af. Had het niet zonder Loes en mijn manlief gekund. Loes je bent een topper, heerlijk flexibel, meedenkend en begripvol, dank je wel voor alles. Nu nog heel veel plezier en sterkte met je laatste loodjes en straks kan je genieten van je eigen wondertje !
Brigitte Dennis en Floor
10/07/2015

Lieve Loes,

28 juni werd ons eerste kindje geboren, Floor. Voor ons was alles nog nieuw en onbekend. We kregen jou als onze kraamverzorgster. We hebben ontzettend veel van je geleerd en genoten. Het voelde voor ons heel vertrouwd jou bij ons te hebben de eerste week. We hebben een super leuke kraamweek en willen je hier nogmaals voor bedanken. En wie weet tot ziens.

Liefs
Dennis Brigitte en Floor

Hanneke, Marcel en Noor
17/04/2015
Lieve Loes,
Heel erg bedankt voor al je liefde, aandacht en steun die je ons gegeven hebt toen Rosa werd geboren. Dankzij jou, kijken we terug op een fijne en ontspannen kraamweek. Noor heeft je erg gemist en vroeg steeds wanneer je nog eens terugkwam.
Heel veel succes verder!!!Veel liefs, Marcel, Hanneke, Noor en Rosa

Ralf, Daniëlle & Sam
25/02/2015

Loes wat ziet je site er tof uit zeg!

Sept 2014 bevallen van ons eerste kindje, Ik had me geen betere kraamzorg kunnen wensen!
Ik kon zelf vrij weinig waardoor ik Loes echt nodig had.
Loes deed alles voor ons, Als wij ooit een 2de mogen krijgen ga ik zeker Loes weer bellen!!!

Groetjes Van ons Loes!

Mark en Bianca
17/02/2015
Toen ik er in augustus 2014 achter kwam dat ik voor de 2e keer zwanger bleek te zijn twijfelde ik geen moment en pakte de telefoon om Loes te bellen. Wij leerden Loes kennen toen onze zoon Chris werd geboren op 2 december 2012. Wat heerlijk om te mogen ervaren dat een kraamverzorgende nog zo haar vak verstaat. Het voelde alsof zij niet aan het werk was, maar het komt recht uit haar hart. Het was super fijn en wat hebben we genoten. We kijken nu alweer uit naar een heerlijke kraamweek!
John, Marit en Quin
09/02/2015

Lieve Loes,

Bedankt voor de hele fijne kraamweek! Erg prettig om zo’ n goede begeleiding te hebben bij je eerste kind. Door alle tips en adviezen hoef je je als nieuw bakken ouders niet onzeker te voelen. We zijn alle drie ontzettend in de watten gelegd. En vonden het super gezellig met je! We zullen je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Wie weet tot de volgende keer!

Liefs John Marit en Quin

Joyce, Eric, Milan, Daan en Thijs
03/02/2015

Wat hebben wij een leuke kraamweek gehad. De tip gekregen van onze gezamenlijke vriendin en we hebben geen moment getwijfeld om jou te bellen. We zijn enorm in de watten gelegd. Milan vond het fantastisch. En vroeg nog wel eens waar je bleef en of je weer een broodje kwam eten!

Loes, erg bedankt voor de leuke tijd en wie weet zien we je nog eens!

groetjes van ons allemaal en van de jongens een boks!

Monique, Frank en Luuk
02/02/2015

Loes mag dan alweer een tijdje weg zijn bij ons maar de kraamtijd zijn we nog lang niet vergeten.

Wat zijn wij super blij geweest dan jij bij ons kon kramen. Maar niet alleen wij hebben genoten. Ook Luuk heeft het als fantastisch ervaren. Weken lang heeft hij nog gevraagd waar “Loes” nu was en of je nog eens ging langskomen. Wij zijn met z’n allen werkelijk in de watten gelegd. Een kraamtijd om over naar huis te schrijven.
Maar ja, thuis weten ze natuurlijk hoe wij deze periode ervaren hebben…..

Dus nu dan in het gastenboek zodat toekomstige gezinnen kunnen lezen hoe de kraamtijd eruit kan zien.
Loes, nogmaals bedankt voor de fantastische kraamtijd en de goede zorgen!

Ruud en Sanne Mulder
30/01/2015
We werden getipt door een collega van mij dat we Loes moesten bellen. Die tip hebben we opgevolgd en zijn daar super blij mee geweest. We zijn op 9 december voor het eerst papa en mama geworden van een mooie zoon Yari. Loes heeft ons een hele mooie kraam week gegeven. We zijn erg in de watten gelegd door haar.
Bij een tweede kindje bellen we Loes zeker weer op. Ga zo door Loes.Je bent een topper!
En bedankt voor deze mooie onvergetelijke week.Met vriendelijke groet.
Ruud, Sanne en Yari.

Floortje & Rijk
29/01/2015

Voor Loes,

wij willen jou bedanken voor de heerlijke kraamtijd. Je hebt ons enorm geholpen. Rijk & ik zijn super verzorgd. Je weet van aanpakken. Ik kan jou iedereen aanraden als kraamverzorgster.

Lieve groeten,

Floortje & Rijk

Fabian en Evelien
28/01/2015

De site ziet er super uit!!

Onze zoon is 21/12/14 geboren en Loes heeft, op advies van een aantal vrienden, bij ons gekraamd. Super blij waren we met haar, want ze is niet alleen een harde werker, maar ook ontzettend lief en gezellig. We voelden ons erg op ons gemak bij haar, wat heel erg belangrijk is tijdens zo’n week.
Mocht er ooit een tweede komen, is ze de eerste die we bellen…

Lenneke Ruiten
27/01/2015

Mooie site Loes! Maar bij een geweldige kraamverzorgster hoort ook een mooie site!

Voor diegenen die dit lezen;
Loes is een fantastische, enthousiaste, onvermoeibare en gezellige kraamhulp! We hadden ons geen betere kunnen wensen! En bij haar eerste binnenkomst hadden we dit al meteen in de gaten. De 10 dagen dat ze bij ons was waren mede door haar onvergetelijk, en als er nog een komt……. we zullen je bijtijds boeken! ;)

Femke
27/01/2015
Onze kleine was 9 dagen te vroeg geboren. Maar voor Loes geen probleem! We hadden al contact via de app en Loes paste zich helemaal aan ons aan. We hebben een hele mooie, leerzame en warme kraamtijd gehad. Zelfs na de kraamperiode kon ik nog vragen stellen en was je altijd bereikbaar, dat was voor mij echt heel waardevol! Loes, je stond open voor alles en je was een erg blije en enthousiaste meid. Je weet van aanpakken en hoe je moeders lekker kunt vertroetelen :-) Nogmaals heel erg bedankt voor deze waardevolle tijd!
Ilse, Martijn en Dion
26/01/2015

Hoi lieve Loes,

Als eerste wat ziet je website er mooi uit!

Je bent al een tijdje bij ons weg maar zo nu en dan kom je nog wel eens ter sprake bij ons.
Wat hebben wij een mooie kraamtijd gehad dat jij bij ons was!
Een betere kraamverzorgster konden we niet hebben.
Even waren we bang dat er iemand anders zou komen aangezien ons kleine mannetje daar roet in zou gooien omdat ie lekker bleef zitten.
Maar je was nog ‘vrij’ ondanks dat hij later kwam.
Later maar wel heel snel.
Hoe fijn was het dat je er was, hoe fijn het ook was dat we met z’n 3tjes waren.
Door jou konden/kunnen wij nu op onze eigen benen een gezinnetje zijn.
Fijne gesprekken hebben we samen gehad en mooie foto’s hebben we nu als herinnering.
Mocht er in de toekomst een klein broertje of zusje komen voor Dion, dan hopen we met z’n drieën, dat jij weer beschikbaar bent.
Loes, het is dat er geen smilies toegevoegd kunnen worden maar een dikke duim omhoog!

Bedankt voor een zeer waardevolle tijd voor ons.

Liefs en groetjes
Ilse, Martijn en een boks van Dion

Romy
26/01/2015

Lieve Loes,

Wat ontzettend leuk is je site geworden!!
Ik vind het toch wel erg bijzonder dat je bij onze alledrie de zonen hebt gekraamd, voor ons zijn het hele mooie weken geweest…en dat je een topper bent dat blijkt wel uit het feit dat je bij bijna onze hele vriendengroep hebt gekraamd.
Ga zo door!!!

X

Romy

Stephanie over de linden
26/01/2015
Hoi Loes!! Bedankt voor jouw bijdrage aan een geweldige kraamtijd !! Mocht er nog een kleine komen dan hopen we dat je er weer bij kan zijn!!


Copyright © 2024 Loes Dekker Kraamverzorging